0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

Αποστολές & Πληρωμές

Πληρωμή

Η πληρωμή του προϊόντος ή των προϊόντων που παρήγγειλε ο χρήστης/πελάτης γίνεται με τους εξής τρόπους: 

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover)

Χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Τραπεζική κατάθεση, 

PayPal, 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δέχεται την πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται. Τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη/χρήστη διαφορετικά χρεώνονται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας με 5€ .  

Τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Το όνομα του κατόχου είναι  Κωνσταντίνα Κουρή.       

Alpha Βank iban : GR13 0140 1840 1840 0200 2015 110

Εθνική iban : GR53 0110 7140 0000 7140 0332 004 

 

 

Μεταφορά και παράδοση

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την εταιρία μεταφορών / courier, καταβάλοντας κάθε προσπάθεια για να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας σε 7 εργάσιμες
ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και το ύψος (αξία) της
παραγγελίας ως εξής:
Για παραγγελίες εντός Αττικής δωρεάν μεταφορικά και εκτός Αττικής και εντός Ελλάδος κάτω των 50€  υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 4€.
Οι παραγγελίες εντός ΕΕ επιβαρύνονται κόστος μεταφορικών 20€.
Οι παραγγελίες εκτός ΕΕ επιβαρύνονται με κόστος 30€.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.
Οι παραγγελίες εκτελούνται σε τρεις έως πέντε το αργότερο εργάσιμες μηέρες. Για την εξέλιξη της παράδοσης θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής.
Πολιτική της ΕΤΑΙΡΙΑς είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα  που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του

 

KK exclusive