0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

Εμείς

Καλώς ήρθατε στη kk-exclusive, μια δυναμική ομάδα από νέους Έλληνες διακοσμητές & σχεδιαστές μόδας που κάθε μέρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όμορφα & διαφορετικά χειροποίητα προϊόντα μόδας και εσωτερικής διακόσμησης.

Γεννηθήκαμε το 2018! χρονιά σταθμός για πολλά, χρονιά σταθμός και για μας!

Ιστορικά ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, ξεκινήσαμε κάποια στιγμή διαφορετική για το καθένα μας, να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε χειροποίητα αξεσουάρ και χρηστικά αντικείμενα για δική μας χρήση αλλά και για να τα προσφέρουμε σε αγαπημένους μας ανθρώπους. Αυτό το κοινό παρελθόν μας ένωσε για να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέλλον.

Από την αρχή αυτής της ενασχόλησης μας, ήμασταν όλοι το ίδιο ενθουσιασμένοι, όπως συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα. Μέρα με την μέρα ξεκινήσαμε να δημιουργούμε ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων μόδας για νέους ανθρώπους. Μήνα με το μήνα, μικρές αλλαγές αισθητικής αλλά και τεχνικής φύσης μας οδήγησαν σε νέους δημιουργικούς δρόμους, προσφέροντας μας καθημερινά νέες συγκινήσεις.

Το πάθος μας για την μόδα και τους εμπνευσμένους χώρους καθημερινής ζωής, είναι η βασική αιτία που πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την kk-exclusive.

Διαφορετικά υλικά, μεγάλη δόση φαντασίας, ξεκάθαρη διάθεση για διαφοροποίηση, οι σύγχρονες τάσεις αλλά και οι εναλλακτικές προσεγγίσεις μας καθοδηγηθούν καθημερινά σε μαγικούς δρόμους.

Κοσμήματα, αξεσουάρ, σανδάλια, τσάντες, καπέλα συνθέτουν τις εποχιακές συλλογές μόδας, ενώ παράλληλα διακοσμητικά προϊόντα, προσωπικά και επαγγελματικά αναμνηστικά και δώρα διαμορφώνουν μια ιδιαίτερη πρόταση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό το ταξίδι δημιουργίας, δίνοντας μας την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις συλλογές μας, ανακαλύπτοντας από κοινού νέες τάσεις και μόδα! Πολλή Μόδα !

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας καλωσορίζουμε στο κόσμο μας!

KK exclusive