0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

Συχνές Ερωτήσεις

'Εκανα παραγγελία με τραπεζική κατάθεση και έχασα τους λογαριασμούς: Μπορείτε  να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς: 

Eurobank:   

Alpha Bank: 

Εθνική: 

Πειραιώς: 

Επισημαίνουμε ότι η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων. Προσοχή!!! αν η συναλλαγή απαιτεί μεταφορά από μια τράπεζα σε άλλη επιβαρύνεται με έξοδα  τα οποία θα χρεωθείτε με αντικαταβολή 5€.  

 

Γιατί αλλάζει η τιμή του προϊόντος όταν το τοποθετώ στο καλάθι; Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους όπως: α. Το προϊόν έχει διαφορετική τιμή ανά μέγεθος (ισχύει στα παιδικά με μεγάλο εύρος στην ηλικία  και σε ορισμένα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα)  β. Υπάρχει χαμηλή διαθεσιμότητα σε κάποιο χρώμα και δεν θα ανανεωθούν οι ποσότητες στο μέλλον. γ. Είναι σε ειδική προωθητική ενέργεια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.  Σε κάθε περίπτωση η  τελική τιμή του προϊόντος προκύπτει όταν επιλεχτεί μέγεθος και χρώμα.

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία; Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Γιά παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών που είναι 7€ για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες από Ελλάδα άνω των 200 δίνεται επιπλέον έκπτωση 10%. Αντίστοιχη έκπτωση δίνεται για παραγγελίες άνω των  300€  για τις χώρες εντός  ΕΕ και άνω των  400€ για χώρες εκτός ΕΕ. 

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω; Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραγγελιών δρομολογείται  σε 3-4 ημέρες από την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας θα παραλάβετε σε 1 με 3 ημέρες. Συνολικά δηλαδή από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί σε 7 εργάσιμες ημέρες το αργότερο.

Ποιo είναι το κόστος των μεταφορικών; Επτά (7€) ευρώ για παραγγελίες εντός Ελλάδας κάτω των 50€. Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών για παραγγελίες μεγαλύτερες από 50€. Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος χωρίς αντικατάσταση τα μεταφορικά της αρχικής παραγγελίας χρεώνονται εφόσον το ποσό που προκύπτει  μετά την επιστροφή είναι κάτω των 50€.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;  Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση, PayPal. Η Τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών και τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη διαφορετικά χρεώνονται στην αποστολή με 5€ (διατραπεζικά έξοδα κόστος αντικαταβολής). 

Τι θα γίνει αν δεν μου αρέσει το προϊόν που παρέλαβα;  Επιστρέψτε το εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας  στην  αρχική του συσκευασία, αχρησιμοποίητο και με όλες τις ετικέτες του. Αν θέλετε να το αντικαταστήσετε με άλλο  βάλτε νέα παραγγελία με επισήμανση "Επιστροφή" στα σχόλια, διαφορετικά μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (υπαναχώρηση) συμπληρώνοντας λογαριασμό IBAN  στην ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής. Ο λογαριασμός IBAN δεν απαιτείται  αν η παραγγελία έγινε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή Paypal επειδή τα χρήματα επιστρέφονται  στην κάρτα της συναλλαγής. Τα μεταφορικά της επιστροφής σας επιβαρύνουν. Υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα με  με χρέωση παραλήπτη (δική μας) με επιβάρυνση  5€ τα οποία χρεώνονται στην επαναποστολή ή αφαιρούνται από την τραπεζική κατάθεση ή την κάρτα  στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων. Αν επιστρέψετε προϊόντα με χρέωση παραλήπτη (δική μας) , τα αντικαταστήσετε με άλλα και η διαφορά αξίας (νέα παραγγελία μείον επιστρεφόμενα ) είναι μεγαλύτερη ή ίση των 50€, δεν υπάρχει επιβάρυνση. Τα μεταφορικά που τυχών επιβάρυναν την παραγγελία σας δεν επιστρέφονται σε οποιαδήποτε περίπτωση (αντικατάσταση ή υπαναχώρηση)

Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης και στους  Όρους Πωλήσεων.

 

KK exclusive