0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

Όροι Πωλήσεων

1. Εισαγωγή

Οι παρακάτω είναι οι όροι πωλήσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος της ατομικής εταιρίας Κωνσταντίνα Κουρή, με διακριτικό τίτλο KK EXCLUSIVE  (του λοιπού ΕΤΑΙΡΙΑ) που εδρεύει στα Μελίσσια Αττικής επί της οδού Λ.Δημοκρατίας 8 (ΤΚ 15127), τηλ. +30 210 8104564.

2. Γενικά

Η ΕΤΑΙΡΙΑ μέσω του παρόντος δικτυακού της τόπου kk-exclusive.com δίνει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τις υπηρεσίες που αυτή τους προσφέρει.

Κατ’ αρχάς, ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι Όρους πωλήσεων (του λοιπού «Όροι»), που διέπουν αγορές των προϊόντων μας σ’ αυτό.  Εάν ο χρήστης/επισκέπτης συμφωνεί με τους παρόντες Όρους, πρέπει να τους αποδεχθεί, κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο , που βρίσκεται στην φόρμα εγγραφής.  Προσοχή, η ΕΤΑΙΡΙΑ θεωρεί ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν από την επίσκεψή τους σ’ αυτό, έχουν διαβάσει και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με τους παρόντες Όρους (όπως και με τους παραπάνω γενικούς Όρους Χρήσης) και ότι τους έχουν αποδεχθεί.  Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους, καλείται ο χρήστης/επισκέπτης να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΙΑ και να εξέλθει άμεσα από τον δικτυακό τόπο αυτό.  Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο «επικοινωνία» kk-exclusive.com 

 

3. Πληροφορίες προϊόντων

Ο παρών δικτυακός τόπος περιέχει τις κάτωθι πληροφορίες σχετικά με τα την ΕΤΑΙΡΙΑ και το προϊόντα της διατίθενται προς πώληση μέσω αυτού:

την διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ,

την περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος,

την τιμή (με ΦΠΑ), την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφορά

τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης,

την διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής,

το δικαίωμα υπαναχώρησης,

 

4. Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να έχει διαφορετική πολιτική τιμών σε χρώματα/μεγέθη του ιδίου προϊόντος. Η τιμή και το ποσοστό έκπτωσης αναφέρονται αφού επιλεγούν μέγεθος και χρώμα. Η εταιρία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με την εταιρία στο τηλέφωνο 210 8044283  ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

 

5. Ποιότητα

Τα προϊόντα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από ενδελεχείς και αυστηρούς ελέγχους.  Οι έλεγχοι στους οποίους προβαίνει η ΕΤΑΙΡΙΑ είναι πλήρεις και λεπτομερείς.  Εάν παρ’ ελπίδα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται ο χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν άμεσα με την ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.

 

 

6. Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους στην αποθήκη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.  Έτσι κάθε χρήστης/επισκέπτης μπορεί να διαπιστώσει άμεσα και εύκολα, πριν κάνει την παραγγελία του, ποια από τα προϊόντα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της και άμεσα παραδοτέα.

7. Τρόπος παραγγελίας

Ο χρήστης/πελάτης που επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πρέπει κατ’ αρχάς να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών του και στη συνέχεια να προχωρήσει με

α) την αποστολή της παραγγελίας στην ΕΤΑΙΡΙΑ κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο  και

β) την συμπλήρωση της φόρμας πληρωμής με  πιστωτική κάρτα.

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί «Πληρωμή».

Η ΕΤΑΙΡΙΑ, μόλις λάβει την ως άνω παραγγελία, αποστέλλει πρώτα στον χρήστη/πελάτη με e-mail στην ηλεκτρονική του διεύθυνση αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας του αυτής.  Προσοχή, η αποστολή από τον χρήστη/πελάτη της παραγγελίας του στην ΕΤΑΙΡΙΑ αποτελεί την πρόταση προς την τελευταία για κατάρτιση της σύμβασης πωλήσεως, η δε αποστολή από την ΕΤΑΙΡΙΑ προς τον χρήστη/πελάτη του αποδεικτικού παραλαβής της εν λόγω παραγγελίας, αποτελεί αποδοχή από την ΕΤΑΙΡΙΑ της πρότασης για κατάρτιση της εν λόγω συμβάσεως, η οποία θεωρείται καταρτισθείσα μόνο με την κατά τα ανωτέρω αποστολή από την ΕΤΑΙΡΙΑ του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας.  Η έκθεση των προϊόντων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ στον δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεν αποτελεί πρόταση προς τον χρήστη/επισκέπτη για σύναψη σύμβασης πωλήσεως.

Το δέμα που αποστέλλει η ΕΤΑΙΡΙΑ στον χρήστη/πελάτη σε εκτέλεση της παραγγελίας του συνοδεύονται από λεπτομερή απόδειξη λιανικής πωλήσεως.

8. Πληρωμή

Η πληρωμή του προϊόντος ή των προϊόντων που παρήγγειλε ο χρήστης/πελάτης γίνεται με τους εξής τρόπους: 

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover)

Χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Τραπεζική κατάθεση, 

PayPal, 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δέχεται την πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται. Τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη/χρήστη διαφορετικά χρεώνονται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας με 5€ (έξοδα + αντικαταβολή).  

Τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Το όνομα του κατόχου είναι  Κωνσταντίνα Κουρή.       

 

Alpha Βank iban : GR13 0140 1840 1840 0200 2015 110

Εθνική iban : GR53 0110 7140 0000 7140 0332 004 

 

 

9. Μεταφορά και παράδοση

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την εταιρία μεταφορών / courier, καταβάλοντας κάθε προσπάθεια για να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας σε 7 εργάσιμες
ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και το ύψος (αξία) της
παραγγελίας ως εξής:
Για παραγγελίες εντός Αττικής δωρεάν μεταφορικά και εκτός Αττικής και εντός Ελλάδος κάτω των 50€  υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 4€.
Οι παραγγελίες εντός ΕΕ επιβαρύνονται κόστος μεταφορικών 20€.
Οι παραγγελίες εκτός ΕΕ επιβαρύνονται με κόστος 30€.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.
Οι παραγγελίες εκτελούνται σε τρεις έως πέντε το αργότερο εργάσιμες μηέρες. Για την εξέλιξη της παράδοσης θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής.

 

Πολιτική της ΕΤΑΙΡΙΑς είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα  που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του

10. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να παραλάβει το προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση.  Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αν, παρ’ όλη την προσοχή που δίνει η ΕΤΑΙΡΙΑ στην ποιότητα των προϊόντων της, δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτά, μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που θέλει.  Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται να επιστρέψει έντος 10ημέρου την αξία του επιστραφέντος προϊόντος, με τραπεζική κατάθεση στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία.  Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον χρήστη/πελάτη με δήλωσή του προς την ΕΤΑΙΡΙΑ, αναιτιολόγητα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αφορά.  Από την πλευρά του, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην ΕΤΑΙΡΙΑ, άθικτο, στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής.  Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές από την ΕΤΑΙΡΙΑ μόνον για προϊόντα που επιστρέφονται άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο στην περίπτωση που το τελικό ποσό της παραγγελίας μετά την αφαίρεση της επιστροφής δεν είναι κάτω από 25€. Διαφορετικά χρεώνονται με 3€ για τις αστικές περιοχές και με 5€ για τις λοιπές.

Για την γρήγορη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή του, ο χρήστης/πελάτης που αποφάσισε να ασκήσει το ανωτέρω δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να χρησιμοποιήσει την φόρμα επιστροφής που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία. 

11. Επιστροφή προϊόντων

Προσοχή, οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 14 ημερών από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για αντικατάστασή  η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.

 

12. Εγγύηση

Τα προϊόντα της  ΕΤΑΙΡΙΑ ελέγχονται επανειλημμένα και συγκεκριμένα πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας, ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η αποστολή ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα, το οποίο παραδίδεται σε χρήστη/πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος  και το ελάττωμα αυτό δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη/πελάτη αντικαθίσταται με άλλο πανομοιότυπο.  Η ως άνω υποχρέωση αντικατάστασης δεν υφίσταται εάν η φθορά στο προϊόν της ΕΤΑΙΡΙΑΣ προκλήθηκε από την μη τήρηση των οδηγιών χρήσης του, από κακή συντήρησή του, ή πρόκειται για την φυσιολογική φθορά από την χρήση του προϊόντος.  Στις περιπτώσεις αυτές η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία που προκλήθηκε από τη χρήση του εν λόγω προϊόντος.

13. Προσωπικά δεδομένα

Δείτε το σχετικό κεφάλαιο των γενικών Όρων Χρήσης.

14. Αλλαγή ονόματος

Για την σίγουρη και έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων που παραγγέλθηκαν από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ή του καταλόγου της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, καλούνται χρήστες/πελάτες να ενημερώνουν άμεσα την ΕΤΑΙΡΙΑ για οποιαδήποτε αλλαγή της διευθύνσεως ή των άλλων στοιχείων της ταυτότητάς τους, αναφέροντας εάν είναι δυνατόν το «κωδικό πελάτη» που τους έχει δοθεί στο πλαίσιο της χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου.

15. Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.  Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων.  Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας.

 

KK exclusive