0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

Categories

Latest Products

VKE 0025201059

25,00 €
Κωδ. VKE 0025201059

Σκουλαρίκια σύνθεση πολύχρωμους αχάτες, χρυσές λεπτομέρειες .

Μήκος  10 εκ.

Τα χρώματα μπορούν να παρουσιάζουν μικρές αποκλίσεις σε σχέση με την φωτογραφία και οφείλονται στο φωτισμό ή την ανάλυση της οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, του κινητού ή του tablet σας.  

Κατασκευασμένο στην Ελλάδα από Έλληνες παραγωγούς και designers. Παράδοση εντός 5 εργάσιμων ημερών στην Αττική από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και εντός 7 εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα.Διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την αγορά σας, σε περίπτωση που δεν πληροί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στο παρόν ενημερωτικό. Προϋπόθεση είναι να μας επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να διατηρεί την συσκευασία του ακέραιη και σε άριστη κατάσταση.Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% . Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Παρακαλούμε συμβουλευθείτε το κόστος μεταφοράς και παράδοσης το οποίο εξαρτάται από το ύψος της παραγγελίας σας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει εκπτώσεις που τυχόν δικαιούστε ως εκλεκτό μέλος της ομάδας μας.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις premium member/εκλεκτού μέλους ! Εγγραφείτε σήμερα και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε όλες σας τις αγορές από το e-shop μας & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για παραγγελίες από € 50 και άνω! Οι εκπτώσεις εκλεκτού μέλους δεν προστίθενται σε τυχόν άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.

0Γνώμες πελατών

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

KK exclusive